Skip to content
Societate

Fraudă de 700.000 de lei prin decontarea serviciilor medicale de la CAS

Inquam Photos / Octav Ganea

Poliţiştii de la IPJ Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat şase percheziţii domiciliare, în judeţul Ilfov (5) şi în Bucureşti (1), la sediile a trei societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În urma percheziţiilor şi activităţilor de verificare, poliţiştii au ridicat documente de evidenţă privind efectuarea unor servicii medicale şi decontarea acestora de la Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov„, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Prejudiciul estimat este de peste 689.000 de lei.

Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru continuarea cercetărilor, scrie agerpres.ro.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals„, arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *