Skip to content
Opinii & Analize

Frigul din casele bucureștenilor este urmare a unui lanț de decizii greșite

Cristian Bușoi

Frigul din casele bucureștenilor este urmare a unui lanț de decizii greșite și a nepriceperii administrației PSD a Capitalei.
Pentru 200 de km, din cei aproximativ 500 de km de rețea care necesită modernizare, proiectul pregătit de municipalitate pentru a primi cofinanțare din fonduri europene, este blocat.
Pentru rețeaua care a înregistrat cel mai mare număr de avarii și pentru care trebuie începute imediat lucrările, contractul de proiectare cu execuție a fost atribuit Companiei Municipale Energetica București SA, care este, alături de restul companiilor, suspendată în Instanță.
Cerem dnei Firea un plan de investiții și modernizare a sistemului de termoficare!

RADET, un dezastru al administrației PSD-Firea

Frigul din casele bucureștenilor este urmare a unui lanț de decizii greșite și a nepriceperii administrației PSD a Capitalei. Pentru 200 de km, din cei aproximativ 500 de km de rețea care necesită modernizare, proiectul pregătit de municipalitate pentru a primi cofinanțare din fonduri europene, este blocat. Pentru rețeaua care a înregistrat cel mai mare număr de avarii și pentru care trebuie începute imediat lucrările, contractul de proiectare cu execuție a fost atribuit Companiei Municipale Energetica București SA, care este, alături de restul companiilor, suspendată în Instanță.Cerem dnei Firea un plan de investiții și modernizare a sistemului de termoficare!

Publicată de Cristian Bușoi pe Vineri, 25 ianuarie 2019

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *