Skip to content
Politică

Fritz, după demisiile din USR Timiș: E democrație, pot să plece!

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Primarul Timișoarei și președintele USRPLUS Timiș, Dominic Fritz, nu consideră că plecările din ultimul an din filială sau excluderile au slăbit organizația în vreun fel. USR Timiș este cea mai puternică filială din țară, a precizat Dominic Fritz, și asta se va vedea și la alegerile din 2024, a mai subliniat el, potrivit expressdebanat.ro.

„Filiala Timiș este cea mai puternică din țară, sănătoasă, în care avem foarte mulți membri implicați. Faptul că – și asta nu este o surpriză – există această mișcare a unui grup în jurul domnului Cioloș care s-a decis să fondeze un alt partid și cu siguranță sunt și câțiva colegi aici din Timiș care au tendințe în această direcție e dreptul lor tocmai pentru că este democrație pot să plece, dar încă o dată, eu sunt impresionat de numărul și calitatea membrilor noștri care se implică în consiliile locale, în conducerea primăriilor din Timișoara, Dumbrăvița, Foeni, Cenad, avem viceprimari care sunt foarte implicați.”, a declarat Dominic Fritz.

În opinia primarului Timișoarei, faptul că președintele USR este deputat de Timiș, membru în filiala pe care Dominic Fritz o conduce, arată puterea filialei.

„Eu cred că faptul că un membru din filiala Timiș este președintele USR doar arată că suntem o filială puternică și sănătoasă și cu siguranță în 2024 asta se va vedea și în rezultatele alegerilor.”, a explicat Dominic Fritz.

În acest an, USR i-a exclus din partid pe consilierul local Andrei Meșter și pe Dorel Focșa, membru USR Racovița, după mai multe comentarii prin care era criticată lipsa de coerență a administrației Fritz. În ultimele luni a demisionat din partid Cristian Pușcaș, unul din membrii fondatori ai filialei PLUS, arhitectul Sabin Raciu și fostul consilier local de Timișoara Vlad Boldura. Recent, deputatul Daniel Toda a părăsit USR în favoarea REPER, noul partid înființat de Dacian Cioloș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *