FRL: Cătălina Axente a trecut cu bine peste investigaţiile medicale. Nu are fracturi,leziuni sau deficite neurologice

FRL-Cătălina Axente
Sursa foto: Federatia Romana de Lupte

Federaţia Română de Lupte a anunţat, sâmbătă, că sportiva Cătălina Axente, care a suferit o accidentare la Jocurile Olimpice, a trecut cu bin de investigaţiile medicale. Ea nu are fracturi, leziuni sau deficite neurologice.

Momentul ulterior accidentarii, în care sportiva tricoloră a rămas pe saltea, a fost unul care a respectat protocolul medical internaţional impus în astfel de situaţii, pentru prevenirea oricărui risc suplimentar, Cătălina fiind o luptătoare experimentată şi pregătită din punct de vedere fizic, precizează federaţia.

Luptătoarea a fost asistată în permanenţă de staff-ul medical al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în frunte cu Dr. Coordonator Dan Tănase. Staff-ul Federaţiei Române de Lupte s-a aflat şi el în permanentă legătură cu echipa medicală şi cu sportiva.

“Aşteptăm cu sufletul la gură semifinalele categoriei 76 de kg, în urma cărora Cătălina Axente ar putea lupta mâine în recalificări, dacă Kennedy Alexis Blades (SUA) va obţine calificarea în finală!”, notează FRL.

În repriza a doua a întâlnirii din primul tur de la lupte feminin, 76 kg, cu americanca Kennedy Alexis Blades, Cătălina a suferit o accidentare gravă în zona cervicală.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: