Skip to content
Sport

“Frumuşica” Julia Roberts ajută refugiaţii

Un magazin caritabil, susţinut de actriţa Julia Roberts, a fost deschis la Londra, permiţând cumpărătorilor să achiziţioneze alimente, haine şi chiar articole educaţionale pentru refugiaţii din toată lumea, potrivit Reuters.

Magazinul ”Choose Love”, administrat de asociaţia Help Refugees, şi-a deschis porţile în apropiere de Carnaby Street din capitala britanică, iar un al doilea va fi deschis marţi pe West Broadway, în New York.

„Vii în magazin şi cumperi o pătură sau o vestă de salvare, dar nu pleci cu ele acasă, ci te încarci de un sentimente de afecţiune şi dragoste”, a spus Josie Naughton, directorul magazinului, scrie News.ro.

Asociaţia Help Refugees a afirmat că toţi banii strânşi vor ajuta refugiaţi – mai ales că spaţiul a fost pus la dspoziţie gratuit iar cei care lucrează acolo sunt voluntari.

Vedeta din ”Pretty Woman”, Julia Roberts, a ajutat acţiunea purtând tricouri cu mesajul ”Choose Love” pe covorul roşu la diferite evenimente şi publicând imaginea sa pe reţelele de socializare.

Magazinul din Londra, care va rămâne deschis până în ianuarie, a strâns 750.000 de lire sterline (963.000 de dolari) de la debutul iniţiativei, anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *