Skip to content
Editorial Opinii & Analize

Fugiți!

După aproape 24 de ore de spectacol grotesc am văzut, după un experiment chimic în laborator, cum stam cu hârtia de turnesol a democrației. Suntem in rahat. Kovesi a fost agentul dezvrăjirii. Femeia aceasta va avea cu siguranță locul ei de cinste în istoria recentă a țării.

Ca o perdea de fum ridicată din fata ochilor am văzut USR-iști și liberali făcând ca toți dracii, acuzând că totul este o conspirație, că e un dosar politic menit să ii distrugă cariera europeană a doamnei Kovesi. M-am frecat la ochi, ăștia nu sunt cumva PSD- iștii de acum câțiva ani, de acum câteva luni care urlau că “statul paralel” și Kovesi le fac dosare politice comandate și vor sa îi distrugă electoral? Dosare făcute in campanie, parca o vedeam pe Olguța vorbind cu gura lui Dan Barna.

Ma frec din nou la ochi, m-am trezit în aceeași țară? Îl citesc pe Tapalaga și îl recunosc pe Ciuvică. Constat mizeria și propaganda de pe internet, începe să pută groaznic. Abuzuri, dosare la comandă, campanie electorală. Off, Olguța noastră, off Codruța noastră! Două episoade trase la indigo, cu personajele schimbate la 180 de grade. Recunosc filmul, personajele și-au schimbat rolul între ele intr-o dementă punere in scena. Și folosesc acum argumentele celorlalți  in favoarea lor.

Justițiarii de ieri ataca independența Justiției ca niște bandiți la drumul mare, ca niște PSD-isti, ca niște hoți, iar penalii de ieri apără  acum principiile statului de drept. PSD- ul, intr-o luare de poziție halucinanta, le cere susținătorilor lui Kovesi, atenție și Doamne Ferește, “sa aibă încredere in justitie”. Iti vine sa urli și sa fugi!  Duhnește dulceag pe Facebook, ca o boare, mizeria morala a ambelor tabere. Țara e praf și pulbere!

Cu coada ochiului l-am mai văzut pe Barna guitand ca “nu cunoaște date din dosar” dar ca el nu crede ca este o coincidenta. Atunci taci naibii din gura și nu folosi retorica PSD- istilor corupți! Nu te face de rahat!

Cioloș este cel mai spectaculos: ca orice marxist de caviar, ingrasat de la stat toată viața, vrea o revoluție in strada pentru Kovesi. Apocaliptic! Suntem ca in Troia: un război civil pentru o femeie fatală!

Bai, Barna, bai ardelenilor verticali ai lui pește prăjit, spuneti ce ați spus de 2 ani, fiți consecvenți cu voi și, chiar dacă aveti dubii, spuneti ce este politic corect, ce ați învățat in Europa, ziceți cu gura plină că: “justiția și procurorii sunt independenți in România”. Apărați, cum ati pretins, principiile statului de drept și independența sistemul judiciar.

De fapt nu ati apărat niciodată nimic, de fapt, Kovesi a fost turnesolul țării care ne arată că cele doua tabere care se luptă pentru România sunt la fel de corupte și găunoase moral. Procurorii noștri sunt ăia buni, pentru că vă bagă  pe voi la pușcărie iar acum procurorii voștri sunt niște corupți, care ne fac noua dosare abuzive. Off, Codruța, si luptă și dă-i!

Ce țară de rahat, în care nu mai poti să discerni răul de bine și minciuna de adevăr! Iar proștii sunt proști in fiecare zi dintr-un motiv simplu și evident: pentru ca sunt proști și îi cred. Când pe unii, când pe ceilalți. Iar in răstimpul in care se schimbă între ei la putere, se fura, se fac averi și se belesc cu dosare penale, cu procurori slugi.

Totul este de fațadă, o țară îngropată în ipocrizie și minciună!

Rațiunea, logica elementara, toate îți indica un singur lucru: această țară de demenți, mincinoși și ipocriți trebuie părăsită degrabă! Fugiți!

2 comentarii la “Fugiți!

  1. Bravo mănăstire. Mare dreptate ai. Nimeni nu mai are simțul ridicolului dar nici o fărâmă de iubire de nație și popor. Toată lumea manipulează și mulge. În ce societate vor trai urmașii urmașilor noștri, mila mi e. Primul reflex este sa fugi, sa lași totul în urma, dar cine ne primește?

  2. Olguta si Kodruta doua forme post-decembriste ale imposturii profesioonale !!!-foarte simplu cele doua doamne au avu parte si de sustinerea unor oameni de buna- credinta pe care i-au dezamagit si de care au profitat,ambele numite in posturi de conducere pentru care nu aveau experienta,ambele extrem de vocale dar fara substanta,ambele extrem de atente cu destinele fostilor parteneri,ambele tupeiste,abuzive si lipsite de empatie,chiar nu-i de ras,dar in fine nu cred ca reaua lor credinta manifesta are culoare politica si daca cititi atenta presa poate vedeti ca ambele sant inca intens sustinute mediatic si evident ambele se victimizeaza desi ar trebui sa raspunda pentru neglijenta si abuz-sincer nu cred ca vor raspunde pe motiv de-amnistie,gratiere,prescriptie etc!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *