Skip to content
Politică

Funcție-cheie ARANJATĂ pentru fiica lui Emil Constantinescu

www.ziuaconstanta.ro

Norina Boru, fiica fostului președinte Emil Constantinescu, a fost numită la 1 februarie 2016 în funcția de secretar la Oficiul de promovare comercială și economică a României de la Roma, cu sprijinul lui Costin Borc, viceprim ministru și fost șef de cabinet al lui Corneliu Coposu.

Conform legii, fiica fostului președinte trebuia să dea concurs, dar acesta nu s-a organizat nici după nouă luni, scrie b1.ro.

Căsătorită cu un medic chirurg, Norina Boru s-a stabilit în București și, datorită influențelor socrului mic, ginerele a ajuns inspector în Ministerul Sănătății. Acesta a beneficiat de o bursă de specializare în Italia și este în prezent medic la Spitalul Monza din București.

Conform unor surse medicale, relația dintre cei doi soți s-a răcit. În ultimii ani, fiica fostului președinte a avut propria firmă de consultanță Pro East Consulting SRL, destinată start-up-urilor. Dacă în 2012, Registrul Comerțului consemna o cifră de afaceri de sute de mii de lei, aceasta a scăzut la zeci de mii. Fiindcă nu a reușit în business-ul privat, aceasta a apelat la relațiile tatălui său.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *