Skip to content
Politică

Funcție nouă pentru Lia Olguța Vasilescu! PSD o va numi secretar al Camerei Deputaților

PSD o va propune pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de secretar al Camerei Deputaților, funcție din conducerea camerei inferioare care îi aparține acum lui Mircea Drăghici. Acesta din urmă a anunțat deja că demisionează, decizia sa urmând să fie luată în discuţie în şedinţa de luni a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

Refuzată de Klaus Iohannis ca ministru, Vasilescu a fost numită consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă. Ea a precizat că Dăncilă și-a dorit să rămână în echipa guvernamentală și astfel a optat să fie consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură, pentru a realiza obiectivele promise în campania electorală, scrie hotnews.ro.

„Astăzi (duminică -n.r.), am participat la Conferința de alegeri a PSD Gorj. Felicitări noii echipe de conducere alese și președintelui Mihai Weber! Oltenia intră în campanie electorală! Oltenii vor realizarea drumurilor expres Pitești- Craiova și Craiova- Targu Jiu, în a căror realizare voi avea prilejul să mă implic personal! Chiar dacă nu am putut să o fac din calitatea de ministru, voi putea să supraveghez lucrările la aceste obiective din funcția de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructura, singura poziție care îmi permite sa îmi păstrez și mandatul de deputat de Dolj ales în Parlamentul României. Premierul Viorica Dancila și-a dorit sa rămân in echipa guvernamentală și am optat pentru aceasta funcție, din dorința de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorală!”, a scris Olguța Vasilescu, duminică, pe Facebook.

Reacția deputatului PSD vine după ce Liviu Dragnea a anunțat, duminică la Târgu-Jiu, că Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii și propusă pentru Ministerul Transporturilor, a solicitat să fie consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructură.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *