Skip to content
Politică

„Furt pe față!! Este ilegal! Legea nu este și pentru ei?” Gabriela Firea, reacție despre imaginile cu primarul Armand numărând voturile

Inquam Photos / George Călin

Fostul primar general, Gabriela Firea, a avut o reacție dură, pe pagina de Facebook, după ce în spațiul public au apărut o serie de imagini în care primarul Armand ar fi numărat voturile de la alegerile locale din 2020.

„O oră de la difuzarea acestor imagini în care se vede clar cum doamna Clotilde Armand supraveghează sala unde se selectează voturile! Împreună cu soțul si prietenii de la USR! Furt pe față!! Este ilegal! Legea nu este și pentru ei???”, a scris Gabriela Firea pe contul său de Facebook, după ce imaginile au fost difuzate la un post de televiziune.

Liderul PSD spune că procurorii ar trebui să emită mandat pe numele actualului primar de la Sectorul 1. Afirmațiile lui Marcel Ciolacu vin după ce un post de televiziune a difuzat o serie de imagini în care s-ar afla primarul Armand, numărând voturile alegătorilor din Sectorul 1.

Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor (…) Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățeni. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand”, a scris liderul PSD pe pagina s-a de Facebook.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia lui Clotilde Armand şi anchetarea sa de către procurori, după ce în spațiul public au apărut imagini potrivit cărora primarul din Sectorul 1 ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *