Skip to content
Politică

Furtuna a făcut prăpăd Bucureşti! Patru linii de tramvai, blocate FOTO

Furtuna de luni seară a lăsat prăpăd în urma ei! Nu mai puţin de patru linii de tramvai au fost blocate din cauza apelor în Bucureşti.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelii pentru Bucureşti şi mai multe judeţe. În Capitală, circulaţia tramvaielor 7, 23, 27 şi 47 este blocată de ape în zona 11 Iunie, transmite Mediafax.

Potrivit ApaNova, au fost primite sesizări de acumulări de apă pe străzile 11 Iunie, Mitropolit Nifon şi Periniţa. De altfel, precipitaţiile înregistrate în ultimele ore în Bucureşti au blocat circulaţia tramvaielor în zona 11 Iunie, în apropiere de Parcul Carol. Este vorba despre tramavaiele 7, 23, 27 şi 47 care nu au mai putut înainta pe stradă din cauza acumulării mare de apă.

ANM a emis cod portocaliu de vijelii şi pentru judeţele Vrancea, Galaţi şi avertizează că se vor înregistra frecvente descărcări electrice, averse ce vor depăşi local 25…30 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi intensificări ale vântului, posibil cu aspect de vijelie.

Totodată, în multe alte judeţe din ţară este în vigoare o avertizare nowcasting cod galben de furtuni.

Vedeţi AICI o galerie foto şi video.

 

sursa foto: suntprimulajutorjunior.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *