Skip to content
" "
Politică

Furtună după furtună: Băsescu îi răspunde tăios lui Berbeceanu EXCLUSIV

jurnalistii.ro

Furtună după furtună: fostul președinte al României Traian Băsescu îi răspunde tăios comisarului-șef de poliție Traian Berbeceanu.

După cum puteți citi în articolul la care am făcut trimitere mai jos, cel care a condus BCCO Alba Iulia îl acuză pe liderul PMP că minte când susține că ar fi primit de la el vreun raport pe care l-ar fi direcționat șefului IGPR.

CITIȚI ȘI: Berbeceanu se dezlănțuie: Băsescu MINTE!

Redacția PSnews.ro l-a contactat, luni, seară, pe șeful Partidului Mișcarea Populară, care a reacționat vehement.

„Cred că domnul Berbeceanu în mod real trebuia arestat atunci (dacă vreți să fiu foarte corect) și că s-au făcut jocuri mult mai murdare. Dacă-i liber, să zică: «bogdaproste»!” a exclamat Băsescu.

Totuși: întrebat de ce consideră acest lucru, Traian Băsescu a refuzat să ofere detalii.

„Bun: nu vă pot spune mai multe. Cred că n-au greșit procurorii DIICOT când l-au arestat – dacă vreți să fiu sincer”, s-a mulțumit să spună politicianul.

CITIȚI ȘI: Udrea aprinde fitilul. Informații din dosarul Berbeceanu EXCLUSIV

Solicitat să precizeze dacă știe ceva despre cele declarate de către Elena Udrea pe această temă – cum că informațiile i-au venit de la un procuror DNA apropiat de Codruța Kovesi – (a se vedea linkul de mai sus), Băsescu și-a negat orice legătură.

„Nu știu. N-am nicio legătură cu chestiunea asta, dar am avut mai multe documente cu privire la acest comisar Berbeceanu. Că a fost scandal public, că a fost în disputa Bica-Kovesi… Poate-și aduce aminte când mai bea câte un șpriț cu doamna Kövesi acest Berbeceanu”, a încheiat fostul șef de stat.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *