Skip to content
Politică

Furtună în comisia alegerilor din 2009. Pleșoianu pune tunurile pe Maior

facebook.com

O furtună a izbucnit luni în comisia parlamentară care anchetează alegerile prezidențiale din anul 2009. Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a pus tunurile pe fostul director al SRI George Maior.

Maior (actualul ambasador al României la Washington) a confirmat luni, în faţa Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, că a participat la un „eveniment privat” acasă la Gabriel Oprea în seara scutinului, dar a precizat că nu au fost aspecte ilegale sau neconstituţionale şi nu are ce să îşi reproşeze, transmite News.ro.

DETALII AICI: Maior: Am fost la Oprea, dar era un eveniment privat

George Maior a refuzat să dea detalii despre eveniment, ceea ce l-a făcut pe Pleşoianu să îl acuze că „sfidează” comisia şi „nu are căderea” de a fi ambasador al României în SUA.

 

După ce a refuzat să mai răspundă la întrebări pe tema întâlnirii de acasă de la Gabriel Oprea, deputatul PSD Liviu Pleşoianu a acuzat că este „de o gravitate maximă că nu răspunde la întrebări”, în condiţiile în care Maior are o funcţie publică, plătită din banii românilor.

„Nu poţi să te prezinţi în faţa unei comisii de anchetă a unui Parlament în timp ce ai fost plătit din fonduri publice şi să sfidezi activitatea comisiei”, a spus el.

Pleşoianu a adăugat că Maior „nu are căderea să ocupe” funcţia de ambasador al României în SUA, având în vedere aceste răspunsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *