Skip to content
Politică

Furtună în piața comunicațiilor: șeful ANCOM a DEMISIONAT

targuldecariere.ro

O furtună a izbucnit vineri în piața comunicațiilor: șeful Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a DEMISIONAT.

Adrian Diță – fiindcă despre el este vorba – a fost numit de către Parlament președinte al ANCOM pe 11 mai, pe vremea guvernului Sorin Grindeanu, transmite Digi 24.

De altfel, mai mulți parlamentari îi solicitaseră lui Diță să plece din fruntea Autorității. Mai precis, Daniel Zamfir (presedintele PNL al Comisiei Economice din Senat) si Catalin Drula (presedintele USR al Comisiei IT din Camera Deputatilor) i-au cerut pe 27 septembrie demisia, pe motiv ca ar fi pus in pericol functionarea autoritatii care reglementeaza piata de 4 miliarde de euro a comunicatiilor, prin reorganizarea fulger-demarata in primele trei saptamani de cand a preluat conducerea institutiei. Autoritatea urma să plătească salarii compensatorii in valoare de 1,5 milioane lei catre cinci angajati carora le fuseseră desfăcute contractele de munca pentru că nu acceptaseră posturile propuse de Adrian Diță pentru a ramane in institutie, a scris Hotnews la finele lunii trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *