Skip to content
Politică

Furtună în Sectorul 4. Urmaşul lui Piedone l-a dat afară pe un personaj controversat / EXCLUSIV

" "

Furtună în Sectorul 4 din Bucureşti. Urmaşul lui Cristian Popescu Piedone la Primărie, PSD-istul Daniel Băluţă, l-a dat afară din aparatul administrativ pe un personaj controversat.

Surse politice au declarat, vineri, pentru PSnews.ro, că Ştefan Florescu a fost exclus din Administraţia Pieţelor Sector 4 şi, mai mult, că se pregăteşte înlăturarea lui din PSD. Ştefan Florescu a intrat în atenţia publică încă din 2012, în calitate de candidat pentru Primăria Sectorului 6, obţinând locul al treilea în alegerile locale. Şi în acest an, el şi-a exprimat intenţia să intre în aceeaşi cursă electorală.

" "
" "

CITIŢI ŞI: Ştefan Florescu, primarul şobolanilor şi al gândacilor sau eternul număr trei? EXCLUSIV FOTO

Contactat de redacţie, primarul Băluţă a confirmat aceste informaţii, vorbind în termeni vehemenţi despre Florescu.

„Este o decizie pe care am luat-o de mai mult timp şi am implementat-o astăzi (vineri – n.r.). Astăzi dimineaţă, l-am demis de la conducerea Pieţelor. La ora 5 (după-amiază – n.r.), avem la partid Birou Permanent pentru a-l exclude din organizaţia PSD Sector 4. Am constatat mai multe disfuncţionalităţi: pe de o parte, din punct de vedere al activităţii la nivelul Direcţiei Pieţelor şi, pe de altă parte, probleme de incompatibilitate cu poziţia pe care dânsul o are în Partidul Social Democrat. Sunt lucruri cu care eu nu pot fi de acord şi mi se pare normal să îndepărtăm oamenii care nu corespund din punct de vedere moral din organizaţia morală”, ne-a spus edilul.

Întrebat ce înţelege prin „incompatibilitate”, Daniel Băluţă a răspuns: „Doresc să fiu extrem de elegant. Organizaţia PSD Sector 4 are o nepotrivire de caracter cu domnul Ştefan Florescu”.

Chestionat dacă Ştefan Florescu  avut probleme de conduită, primarul a replicat: „Nu. Avem viziuni diferite şi noi suntem o organizaţie extrem de unită, de solidară şi dânsul n-a reuşit să se integreze”.

La precizarea lui Daniel Băluţă, cum că Ştefan Florescu este membru PSD încă din anul 2014 (în organizaţia Sector 4), noi am dat glas nelămuririi legate de independenţa politică afişată de Florescu în spaţiul public (fără referiri la PSD sau la altă formaţiune, fără sigle de partid etc.).

„Vedeţi şi dumneavoastră: vă răspundeţi la mai multe întrebări, prin întrebarea pe care mi-o adresaţi. Eu sunt de 17 ani membru PSD şi sunt un om care ţine cu partidul, s-a născut în Sectorul 4, a crescut în Sectorul 4, ca şi dentist, tot în Sectorul 4 mi-am desfăşurat şi îmi desfăşor activitatea… Suntem nişte oameni puţin altfel aici, în Sectorul 4. Din această cauză, unii oameni au o problemă de identitate şi, în felul ăsta, îi ajutăm s-o rezolve, să-şi găsească vocaţia”, a încheiat primarul Băluţă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *