Furtuna Kathleen a provocat anularea sau devierea unor zboruri în Marea Britanie şi pene de curent în Irlanda

meteo furtuna fulger
Sursa foto: Erik Gazi on Unsplash

Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat sâmbătă cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord din cauza anulării unor zboruri în urma unei furtuni care s-a abătut asupra ambelor ţări şi a provocat pene de curent ce au afectat mii de gospodării irlandeze, transmite Reuters.

Perturbarea cauzată de furtuna Kathleen, denumită astfel de Serviciul irlandez de meteorologie – a 11-a furtună din sezonul 2023-2024 care a primit nume – a afectat cursele aeriene pe aeroporturile din Irlanda şi Marea Britanie, inclusiv pe Aeroportul Manchester şi Aeroportul Belfast City.

Aeroportul din Dublin a anunţat că a recomandat călătorilor să ţină legătură cu compania lor aeriană pentru a fi la curent cu informaţiile actualizate, după ce condiţiile meteorologice de pe alte aeroporturi au condus la unele anulări şi devieri ale curselor. EasyJet a declarat că, din cauza impactului furtunii, unele zboruri către şi dinspre „Isle of Man şi Belfast International nu au putut opera” sâmbătă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL