Furtună puternică în județul Alba: Șură lovită de fulger și copaci doborâți de vânt

Sursă foto: alba24.ro/
Sursă foto: alba24.ro

O şură a fost lovită de fulger, arzând în întregime, iar mai mulţi copaci au fost doborâţi marţi de vânt pe drumuri din Alba, pe perioada în care judeţul s-a aflat sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, a anunţat Instituţia Prefectului.

Astfel, o şură a ars în întregime după ce a fost lovită de un fulger, în localitatea Arieşeni, iar un copac a fost doborât de vânt pe o altă anexă gospodărească, în localitatea Biharia, comuna Gârda.

Alţi copaci au căzut pe carosabil pe DN-1R, blocat temporar între Albac şi Horea, pe DN 75 Câmpeni, în zona barajului Mihoieşti, la Lunca Arieşului şi la Scărişoara, respectiv pe DJ 742 A, la Trâmpoiele- Zlatna.

În municipiul Alba Iulia, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unui element desprins de pe acoperişul unui bloc.

Nu s-au înregistrat victime.

Judeţul Alba s-a aflat marţi sub cod portocaliu între orele 17.20 şi 18.30.

Autor

  • Ionuț-Valentin Bouroș

    Ionuț-Valentin Bouroș, redactor PS News . Ionuț-Valentin Bouroș este student în anul II la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. A intrat în presă în ianuarie 2023, în urma unui Internship la PS News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: