Skip to content
Internațional

Furturi de milioane de euro prin metoda îmbrățișării. Zeci de români au fost arestați

Lucca in Diretta

Operaţiune internaţională de amploare în cazul unei organizaţii criminale româneşti care s-a îmbogăţit prin metoda îmbrăţişării!

Cu un gest tandru, românii au reuşit să fure de la victimele lor ceasuri de lux şi bijuterii valoroase. Furturile au avut loc în Spania, Marea Britanie şi Italia. Carabinierii au confiscat de la români 1600 maşini în valoare de 13 milioane de euro, scrie Antena 3.

Ţintele suspecţilor erau mai ales persoanele în vârstă. Le cereau indicaţii ca să ajungă într-un loc sau ofereau servicii sexuale şi, sub pretextul unei îmbrăţişări, le jefuiau în plină stradă. Zece persoane au fost arestate în cadrul operaţiunii desfăşurate inclusiv cu ajutorul Poliţiei Române.

Originari din Feteşti şi Ţăndărei, cei mai mulţi dintre suspecţi locuiau în Verona. Unul dintre ei este chiar minor. Acuzaţiile formulate împotriva lor sunt grave. Au reuşit să fure bijuterii şi ceasuri extrem de scumpe, de milioane de euro. Cel mai valoros obiect pe care l-au sustras este un ceas Rolex care costă 40 de mii de euro, spun carabinierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *