Skip to content
Politică

Fuziunea PNL- PDL stă să explodeze. Reacția omului doi din PNL privind directivele lui Vasile Blaga

Omul doi din PNL, Marian Petrache, a răspuns marți acuzațiilor de blat lansate în anumite cercuri politice și de asemenea a comentat informațiile legate de o ieșire nervoasă a lui Vasile Blaga în ședința organizată ieri cu liderii din teritoriu.

Liderii ACL s-au reunit, la sediul PNL, pentru o videoconferinţă în cadrul căreia au discutat cu şefii de filiale din ţară. În şedinţă, Vasile Blaga le-a cerut liberalilor să se mobilizeze, după ce cel puţin patru lideri judeţeni sunt suspectaţi de trădare, şi i-a chemat, pe rând, pentru discuţii la Bucureşti.

Liderii ACL s-au reunit, marţi dimineaţa, la sediul PNL, unde au discutat strategia pentru turul al doilea şi rezultatele sub aşteptări obţinute în anumite filiale din ţară, unde liberalii şi democrat-liberalii aveau majoritate.

Surse din ACL au declarat pentru PSnews.ro că Vasile Blaga, coordonator al campaniei lui Klaus Iohannis, i-a criticat dur pe toți aceia care nu şi-au îndeplinit obiectivele electorale stabile. Printre cei vizați erau liderul PNL Hunedoara Mircea Moloţ, şeful filialei Călăraşi Răducu Filipescu, preşedintele CJ Giurgiu Vasile Mustăţea, respectiv şeful CJ Botoşani, Florin Ţurcanu.

Ulterior, Vasile Blaga ar fi dat o directivă doar liderilor PDL si le-a cerut ca în judetele în care liberalii trădează sau pur și simplu nu reușesc să se mobilizeze să actioneze independent. Blaga le-a cerut liderilor PDL să alcătuiască echipe doar din membri PDL și să actioneze separat de PNL, acolo unde este cazul.

Cu privire la aceste informații, Marian Petrache, șeful PNL Ilfov, a explicat la RTV că nu există nici o discordie între Vasile Blaga și PNL.

”Din punctul meu de vedere nu e nicio discordie intre noi si PDL, discutam chiar despre aceaasta stategie a contracandiatilor prin care se incearca demobilziarea votantilor nostri.

Vorbiti cu domnul Blaga daca a dat această directivă. Domnul Blaga e sef de campanile. Pe partea de Sud a tarii nu sunt multumit. Nu sunt multumit nici pe rezultatele de la Ilfov. Nu , nu este normal ca domnul Blaga sa fie nemultumit, pentru ca domnul Blaga lucreaza intr-o echipa ca si mine”, a precizat secretarul general al PNL.

”Toti muncim, am avut rezultate mai bune intr-o parte, mai slabe in alta parte. Dvs cultivați o strategie a PSD-ului. Cineva din ACL a avut o parere. Domnul Oltean ar trebui sa fie suparat pe mine, ca nu am batut si eu la ilfov”, a mai punctat Marian Petrache cu privire la declarația lui Ioan Oltean, lider al PDL, conform căreia Iohannis trebuie să negocieze și cu ceilalți contracandidați din turul II.

1 comentariu la “Fuziunea PNL- PDL stă să explodeze. Reacția omului doi din PNL privind directivele lui Vasile Blaga

  1. Mai fratilor, voi ati inteles ceva din ce a spus Petrache asta ? Ca eu nu am inteles nimic. Decat sa fie bine, ca sa nu fie rau. Blaga da directive fara sa stie el, Blaga e sef de campanie dar e intr-o echipa ca si el, nu este normal ca Blaga sa fie nemultumit, dar si el, Petrache e nemultumit, … Insa cu siguranta, cearta dintre ei, ca la usa cortului, e o strategie a PSD ! Danggggg !!!! ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *