Skip to content
Politică

Gabriel Andronache și Cristi Băcanu, favoriți pentru funcţia de secretar general al Guvernului

Doi jurişti liberali, unul deputat, iar celălalt preşedinte al Comisiei juridice a PNL Bucureşti, se află în cărţi pentru funcţia de secretar general al Guvernului, potrivit unor surse politice din conducerea PNL.

Prima şansă pentru preluarea funcţiei de secretar general Guvernului o are deputatul Gabriel Andronache, vicelider al PNL la Camera Deputaţilor şi unul din juriştii de bază ai formaţiunii, scrie adevarul.ro.

Potrivit unor surse din conducerea partidului, liberalii speră că îl vor convinge pe deputat să-şi asume riscul de a-şi încheia mai înainte mandatul de parlamentar, dacă acceptă funcţia de secretar general al Guvernului, pentru că pentru această poziţie trebuie să-şi dea demisia din Parlament.

O a doua variantă pentru funcţia de secretar general al Guvernului este Cristi Băcanu, preşedinte al Comisiei juridice a PNL Bucureşti şi lider al PNL Sector 5, liberal care s-a remarcat prin munca sa la organizaţia Capitalei, precum şi prin prestaţiile din studiourile de televiziune ostile PNL-ului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *