Skip to content
Sport

Gabriel Cotabiță, dezvăluiri incendiare după ce și-a revenit din comă: „Schimbările sunt fundamentale”

Cântărețul Gabriel Cotabiță a făcut o serie de dezvăluiri incendiare după ce și-a revenit din comă.

Astfel, după ce și-a revenit miraculos din coma în care a intrat în urma atacului cerebral, Gabriel Cotabiță poate spune că a primit o a doua viață.

„Schimbările sunt fundamentale. O să încep cu una uşor amuzantă: eu nu mai transpir. Lumea ştie cum arătam după un concert. Ei bine, acum pot mer­ge acasă în cămaşa de pe scenă, deşi dacă a trebuit să trec prin ceea ce am trecut ca să nu mai transpir, aş fi preferat transpiratul”, a marturisit Cotabiță, în cadrul unui inrerviu, potrivit B1.ro

Mai mult, artistul a declarat că și starea de spirit i s-a îmbunătățit simțitor, precizând că în prezent se simte mult mai fericit.

„Dar schimbarea majoră din mi­ne este fericirea. Acum sunt într-o stare de continuă fericire, nu numai pentru că tră­iesc, ci mai ales pentru că am descoperit iubirea din oameni. Sincer, am ştiut dintotdeauna că am ad­mi­ratori, că sunt oameni cărora le place cum cânt, dar iubirea, iubirea este ceva mult mai mare, mai profund decât mă gândeam eu. Să mă oprească vân­zătorul de fructe de la colţ, să mă ia în braţe şi să-mi spună că s-a rugat pentru mine şi că e fericit să mă ştie acum bine – acesta este un lucru care pe mine mă cutremură, pur şi simplu. Oamenii aceştia nu sunt falşi, nu vor nimic de la mine. Să văd astfel de gesturi îmi umple inima de bucurie, pentru că redescopăr omenia din oa­meni, în general”, a mai spus Cotabiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *