Skip to content
Politică

Gabriel Leș face clarificări în privința corvetelor: Suntem încă în termen

pressalert.ro

Invitat la Dosar de politician”, ministrul reinvestit al Apărării, Gabriel Leș a explicat de ce procedura în privința achiziției de corvete, a 4 nave de luptă, nu este încă finalizată, în sensul încredințării sau anulării licitației.

Subliniind în repetate rânduri că nu există nimic putred în spatele nefinalizării acestui demers, deși ofertele sunt puse pe masă, iar necesitatea există, ministrul a precizat că „procedura e inca sub auditarea interna, suntem încă în termen, pana în 12 ianuarie 2019 vom lua o decizie.”

Gabriel Leș a enumerat principalele motive pentru care se amână decizia privind înzestrarea armatei cu corvete,și anume pentru a fi siguri „că lucrurile sunt în regulă, sunt mulți bani în joc, 1,6 miliarde de euro, e vorba de tehnică militară complexă care trebuie să răspundă cerințelor operaționale și ale beneficiarului, forțele navale.

În plus, ministrul a lăsat de înțeles că e posibil ca guvernul să nu aibă acești bani, acesta fiind încă unul din motivele pentru care licitația ar putea fi anulată.

1 comentariu la “Gabriel Leș face clarificări în privința corvetelor: Suntem încă în termen

  1. astia ar face orice doar sa nu anunte ca naval group a castigat licitatia. daddy si ai lui vor sa o manareasca si pe asta pentru binele lor personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *