Skip to content
Politică

Gabriel Leş îl sfătuieşte pe Toader să facă un pas în spate: Nu ne-am născut miniştri

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a afirmat că atunci când un deminitar nu mai are susţinere politică ar trebui să facă un pas în spate, întrucât nimeni nu s-a născut ministru.

Suntem numiţi politic, de către o echipă politică şi aş vrea să vă spun ce-am făcut eu când Comitetul Executiv al partidului mi-a solicitat această demisie. Nu am pus întrebări şi mi-am dat această demisie. Din punctul meu de vedere, când îţi pierzi susţinerea politică este normal să faci un pas în spate. Din punctul meu de vedere, dacă CEx-ul va veni şi va spune că Ministerul Apărării nu şi-a îndeplinit atribuţiile pe care le avea şi nu şi-a îndeplinit promisiunile pe care le-a făcut şi că ministrul Apărării trebuie să plece, se va întâmpla acest lucru. Acelaşi lucru cred că se întâmplă cu fiecare ministru din Guvern„, a afirmat Leş, într-o conferinţă de presă, precizând că propunerea lui Eurgen Nicolicea pentru a prelua ministerul Justiţiei este una “foarte bună”

Este o propunere pe care tot Comitetul Executiv al partidului a făcut-o. N-am să comentez, a fost decizia CEx-ului partidului şi cred că este una foarte bună„, a mai spus Leş.

În opinia sa, atunci când o persoană îşi asumă o astfel de funcţie, un program de guvernare, trebuie să îl ducă la îndeplinire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *