Skip to content
Puterea Știrilor Video

Gabriel Mutu a anunțat că va candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6: Merg mai departe în acest proiect!

psnews.ro
" "

Social-democratul Gabriel Mutu a anunțat, miercuri, la Puterea Știrilor, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6.

„În cei 3 ani și jumătate cât am fost în administrația Bucureștiului am adus plus valoare. Și asta s-a întâmplat în toate sectoarele. Pot să spun că Bucureștiul, în 3 ani și jumătate, s-a îmbunătățit vizibil. Diferența este atât de mare față de 2016, încât ar fi foarte mult de vorbit pe acest subiect (…).

" "
" "

N-am anunțat până acum, dar intenționez să merg mai departe în acest proiect pe care l-am început în 2016. Anunț în premieră că voi candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6”, a declarat Gabriel Mutu, la Puterea Știrilor.

Potrivit CV-ului său publicat pe site-ul primăriei, Gabriel Mutu, este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americană și al Academiei Naționale de Informații. Fost senator, ales în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016, Gabriel Mutu a demisionat din Parlament în data de 22 iunie 2016 pentru mandatul de primar la Sectorul 6.

" "

3 comentarii la “Gabriel Mutu a anunțat că va candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6: Merg mai departe în acest proiect!

  1. Dacă rezolva cu traficul pe Iuliu Maniu eu îl aleg. Sa nu uitam ca după Păcii se construiește încontinuu. Deja la ora 7dimineata faci o ora de la Păcii la Lujerului. Seara la fel. Ce soluții da pt fluidizarea traficului?

  2. Cele mai multe blocuri anvelopate în Drumul Taberei, reabilitarea parcului Moghioros, reabilitarea stradutelor dintre blocuri.Lasă ceva în urma. Incomparabil mai bine decât cu Manescu în urma căruia a rămas praf și pulbere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *