Skip to content
Politică

Gabriel Mutu acuză „blatul monstruos” dintre primarul Rareş Mănescu şi „candidatul interlopilor” Ştefan Florescu (VIDEO)

Gabriel Mutu (candidatul PSD+UNPR la Primăria Sectorului 6) acuză blatul dintre actualul edil, PNL-istul Rareş Mănescu, şi Ştefan Florescu, pe care Mutu îl califică drept „candidatul interlopilor”.

Concret, Mutu acuză că Mănescu „a amânat deschiderea parcului Drumul Taberei, dându-i posibilitatea lui Florescu, candidatul dependent de intelopi, să-şi facă o imagine de luptător împotriva autorităţilor locale”.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Gabriel Mutu:

Dragi locuitori ai Sectorului 6,

După cum bine știţi, Rareş Mănescu, preşedintele PNL şi primarul Sectorului 6 a fost şi este inexistent. Sectorul 6 arată dezastruos, dar asta vedeţi şi dumneavoastră. Haideţi să înţelegem de ce:

Chiar de la preluarea mandatului, Sectorul 6 a fost abandonat de primarul Mănescu, lucru observat de fiecare cetăţean.

Pentru că Mănescu nu mai putea să se prezinte în faţa alegătorilor în 2016, cerând un nou mandat de primar, dar pentru a-şi asigura continuitatea şi influenţa la nivel administrativ local a pus la punct un plan diabolic, susţinându-l în toţi aceşti ani pe Ștefan Florescu, candidatul interlopilor. Cum? Mănescu a amânat deschiderea parcului Drumul Taberei, dându-i posibilitatea lui Florescu, candidatul dependent de intelopi, să-şi facă o imagine de luptător împotriva autorităţilor locale. Mănescu a lăsat sectorul în paragină, încurajându-l astfel pe Florescu să iasă la atac. Acelaşi Mănescu şi-a lăsat protejatul să facă în sector ceea ce ar fi trebuit să facă primăria.

Acest blat monstruos dintre Rareş Mănescu si Ștefan Florescu a fost observat de locuitorii Sectorului 6 și de către membrii PNL, care sunt extrem de supăraţi deoarece Florescu a ajuns să le dea ordine. Mai mult, în ultima săptămână, mai mulţi consilieri PNL au venit și au denunțat acest blat.

Pentru soarta sectorului suntem cu toţii responsabili, iar eu nu voi permite ca primăria să fie preluată de astfel de indivizi.

Din păcate, Răzvan Mironescu este victima acestui MONSTRUOS blat pus la cale de ABSENTUL MĂNESCU și CANDIDATUL INTERLOPILOR, ŞTEFAN FLORESCU.

Împreună salvăm Sectorul 6.

Pe 5 iunie, vă rog să-mi daţi votul dumneavoastră de încredere pentru funcţia de Primar al Sectorului 6.

Vă mulţumesc!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *