Skip to content
Alegeri locale 2020

Gabriel Mutu, candidatul PSD pentru primăria Sectorului 6: Întotdeauna m-am ghidat în viață după principii care au la bază fairplay-ul!

psnews.ro
" "

Gabriel Mutu, candidatul PSD pentru primăria Sectorului 6, susține că oamenii doresc să vadă proiecte concrete, nu politică. În filmulețul postat pe rețele sociale, Gabriel Mutu susține că „oamenii vor să vadă o administrație bună”.

" "
" "

Dragi prieteni, campania electorală se apropie de final. Din păcate, au început atacurile murdare, minciunile și intoxicările.

Eu îmi văd de lucrările din sector, de reabilitarea blocurilor, de amenajarea spațiilor verzi, de pregătirea școlilor și a secțiilor de votare, astfel încât dumneavoastră, cetățenii sectorului nostru, să fiți mulțumiți.

Văd că un candidat mă acuză de apariția unor materiale negative. Domnule candidat, căutați în rândul partidelor de dreapta, pentru că acolo veți găsi vinovații. Aveți toate pârghiile necesare, faceți-o. Nu aruncați minciuni la adresa mea, pentru că nu este fair play.

Eu am prezentat doar ce am făcut în acești 4 ani și nu v-am atacat niciodată. Eu știu că oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație, și nu politică. Baftă tuturor candidaților”, a spus Gabriel Mutu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *