Skip to content
Alegeri locale 2020

Gabriel Mutu îşi recunoaşte înfrângerea cu fair-play: Urez succes noului primar şi echipei sale

Facebook/GabrielMutu

Social-democratul Gabriel Mutu le-a mulţumit, într-un mesaj pe Facebook, bucureştenilor din Sectorul 6 şi a făcut o scurtă trecere în revistă a realizărilor pe care le-a avut în cei 4 ani de mandat în care a condus primăria de sector. El i-a urat succes noului primar, Ciprian Ciucu şi echipei acestuia şi i-a transmis să aibă „putere de muncă”.

Dragii mei, Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune, pentru mesajele şi pentru sfaturile transmise. Apreciez efortul fantastic din ultimii ani, pe care l-a făcut fiecare dintre noi pentru a pune Sectorul 6 pe harta dezvoltării. Împreună am închegat o comunitate şi am pornit pe singurul drum posibil: mai curat, mai verde, mai prosper”, a scris Gabriel Mutu luni pe Facebook.

Acesta a amintiţi despre proiectele sale de suflet şi anume Bursa Primarului pentru elevi, construirea de grădiniţe şi şcoli sau „renaşterea simbolului Favorit”: „Rămân alături de fiecare dintre dumneavoastră şi fac un apel la continuarea proiectelor de suflet, pe care le-am susţinut în aceşti patru ani, fie că ne referim la Bursa Primarului pentru elevi, la construirea de noi şcoli şi grădiniţe, renaşterea simbolului Favorit, modernizarea infrastructurii rutiere şi a tuturor parcurilor, cât şi la măsurile necesare pentru ca fiecare cetăţean să se simtă în siguranţă acasă, în Sectorul 6. Urez succes noului primar şi echipei sale, sănătate şi putere de muncă! Al vostru, Acelaşi om dedicat şi implicat, Gabriel Mutu”.

Potrivit rezultatelor parţiale ale BEC, după numărarea a 96,55% dintre voturi, la Sectorul 6 Ciprian Ciucu a obţinut 43,46% iar Gabriel Mutu are 34,48%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *