Skip to content
Politică

Gabriel Mutu rupe tăcerea: filmul vandalizării sediului PSD Sector 6 EXCLUSIV

http://inquamphotos.com

Sediul PSD din Sectorul 6 a fost atacat înainte de protestul din diaspora. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări.

Citiți și:  Sediul PSD din Sectorul 6 a fost atacat

Redacția PSnews.ro l-a contactat vineri pe Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, care a precizat că sediul PSD a fost găsit vandalizat de către angajații secretariatului organizației, iar în urma acestor fapte s-a depus o plângere penală.

În dimineața acestei zile, când au ajuns lucrătorii care își desfășoară activitatea la sediul PSD Sector 6, au constatat că geamurile situate spre strada Brașov au fost sparte. Am anunțat poliția, s-a depus o plângere penală, avem mai multe imagini surprinse pe camerele de supraveghere din zonă, pentru că sunt mai multe amplasate aici, și le punem la dispoziția poliției și sper să fie identificate persoanele care au făcut acest gest,” a declarat Gabriel Mutu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

De asemnea, edilul spune că nu suspectează pe nimeni, dar are convingerea că acest gest poate fi pus pe seama evenimentelor din Piața Victoriei.

Dacă știam, spuneam, dar până nu o să avem exact nume și prenume, n-am ce să spun. Nu am primit amenințări, nu vreau să fac speculații pe acest subiect. Pur și simplu, cred că sunt persoane care se manifestă împotriva PSD și au înțeles să procedeze în acest fel. 

Eu văd doar ce promovați și dvs. (presa-n.r.) în mediul online sau la televizor. Văd că există persoane care agresează în toate modurile posibile membrii de partid și partidul în sine și, cu siguranță, are legătură și cu ceea ce se întâmplă în aceste zile. Nu pot să spun cu certitudine când s-a întâmplat exact lucrul acesta, noi am identificat sediul vandalizat în acestă dimineață, la ora 10:00, când au ajuns colegii mei care lucrează în secretariatul organizației Sector 6,” a mai spus Mutu.

1 comentariu la “Gabriel Mutu rupe tăcerea: filmul vandalizării sediului PSD Sector 6 EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *