Skip to content
Politică

Ce spune Gabriel Oprea despre relația sa cu președintele Iohannis

Vicepremierul Gabriel Oprea a dezvăluit, luni seara, în cadrul unei emisiuni televizate la Realitatea TV, care este relația dintre el și președintele Româniai, Klaus Iohannis.

Astfel, vicepremierul a declarat că relația dintre el și președintele Klaus Iohannis a început cu dreptul.

„Aici vorbim de Romania si interesul national. Victor Ponta e partenereul meu de coalitie, v-am spus parerea mea. Referitor la Klaus Iohannis, stiti cum e, depinde de cum incepi. Cateodata incepi cu stangul, cateodata cu incepi cu dreptul. Cu presedintele Iohannis cred ca a fost cu dreptul. Am facut sport in Sibiu, mi-am luat nevasta din Sibiu. Il cunosc de mult timp, e un om serios. M-a respectat, l-am respectat. Chiar si cand am fost in USL ne-am respectat. Chiar cred ca interesul national al UNPR se potriveste foarte bine cu Klaus Iohannis. In probleme de securitate nationala, il sprijinim complet pe Klaus Iohannis. Avem nevoie sa-l sprijinim pe presedintele Romaniei.”, a declarat Gabriel Oprea.

Întrebat dacă alegerea lui Klaus Iohannis președinte este un pas înainte pentru România, Gabriel Oprea a declarat că faptul că a fost respectată voința românilor este un fapt extraordinar, motiv pentru care îl susține pe Klaus Iohannis.

„Faptul ca romanii au ales si a fost respectata vointa romanilor e un fapt extraordinar. Eu am strans un milion de semnaturi pentru Victor Ponta, ca presedinte de partid. Faptul ca romanii au ales, e un lucru extraordinar pentru Romania, de aceea cred in Romania, cred in Klaus Iohannis, cred si in Victor Ponta, fie ca va place, fie ca nu va place.”, a mai declarat Gabriel Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *