Skip to content
Politică

Gabriel Oprea, ferm privind decizia luată

Vicepremierul Gabriel Oprea, lider al UNPR, a transmis miercuri, la Palatul Parlamentului că UNPR nu a dat niciodată un Guvern din care a făcut parte jos și că sunt un partid serios, un partid de interes național.

„Avem 51 de parlamentari. Noi stiti ca in afara de anumite speculatii, noi suntem un partid mai militarizat, in sensul bun. Intotdeauna noi am respectat vointa romanilor. UNPR nu a dat niciodata un Guvern jos, din care a facut parte. Dincolo de legende, in politica, cand te tii de cuvant devii un brand politic.
Am fost primii care am vorbit de interesul national al Romaniei. Dupa alegerile locale, noi am luat peste 5%. Suntem seriosi, un partid de interes nationala. In politica, mai pleaca unii, mai vin altii”, a declarat Gabriel Oprea.

Marți, UNPR a avut o ședință în urma căreia s-a hotârat, cu unanimitate de voturi, că vor  susține ferm Alianța PSD – UNPR – PC și Guvernul Ponta.

“Este o decizie logică. Oricum, indiferent ce se spune, UNPR nu a dărâmat niciodată niciun guvern din care am făcut parte. Este vorba de seriozitatea care ne caracterizează în general privind asumarea angajamentelor”, a declarat marți, vicepreședintele UNPR, senatorul Șerban Mihăilescu.

1 comentariu la “Gabriel Oprea, ferm privind decizia luată

 1. Gabriel Oprea (G.O.) – ce CV!
  1) Exista cineva interesat sa afle si sa descopere ce a facut d-l G.O. in perioada 1993-2000? Nu exista nimic in biografia sa, just search. In 1999 fostul presedinte Constantinescu il medaliaza (!). La inceputul lui 1999 avusese loc mineriada. Miron Cozma a vorbit o data public despre d-l G.O.

  2) Din 2000, d-l G.O. ‘sufera’ o ascensiune nebanuita, de la ‘dascal’ la Colegiul Nat. de Aparare (aparut dupa o gaura de 6-7 ani in biografie), pana azi, cand ‘executa’ functiile de vicepremier, ministru de interne, ‘protector’ al lui Ponta (asta a spus ca face la Guvern), presedinte de partid, coordonator de teze de doctorat la Academia Nationala de Informatii, etc.

  3) Insa, cel mai mult ii place d-lui G.O. sa poarte ghinion. Ii este nas lui Ponta, l-a ‘ajutat’ si la doctorat (a fost membru in comisia de sustinere, coordonator Adrian Nastase), l-a ‘protejat’ si pe MRU in apr. 2012:). Mi-as dori mult sa citesc in revista ‘Nature’ pasaje din teza de doctorat in drept a d-lui G.O.:)). Sau sa vad in presa romaneasca o lista a politicienilor ‘coordonati’ in tezele de doctorat (la Univ Nat. de Ap, Acad. Politie, Acad. Nat. de Informatii) de d-l GO. Ar fi interesant, dat fiind ‘precendentul’ Ponta.

  4) In per. 2010-2012, d-l G.O. a fost ministru al apararii, reusind performanta unica de a refuza sa participe la toate reuniunile ministeriale NATO si UE. Vreo 10-12 ministeriale, un fleac! De la numirea ca min. de interne, recidiveaza cu aceeasi performanta la reuniunile min. de interne UE – nu merge. Informatiile se pot verifica foarte usor. Intrebarea e, de ce?:)

  Chiar nu exista un jurnalist onest de investigatii care s caute si sa-l intrebe pe d-l G.O. macar o parte din aceste lucruri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *