Skip to content
Politică

Gabriel Oprea, la Congresul PSD: Am ales ceea ce era corect si nu ceea ce era avantajos

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat la Congresul PSD ca il felicita pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru alegerea sa in fruntea celui mai mare partid din Romania.

`Sunt mandru ca suntem impreuna si ca ne tinem de cuvant pentru Romania. Dragi colegi, dragi prieteni, ziua de astazi e foarte importanta pentru PSD, dar si pentru intreaga societate. Il felicit pe presedintele PSD, prietenul meu, Liviu Dragnea, pentru alegerea sa in fruntea celui mai mare partid din Romania. Vreau sa va felicit pentru demonstratia de forta si buna organizare pe care ati facut-o prin alegerea presedintelui de catre toti membrii de partid.

Felicit de asemenea pe dvs, toti membrii PSD, pentru faptul ca veti avea in echipa de conducere atat oameni cu experienta solida, cat si tineri energici si plini de entuziasm. Acestea sunt armele in batalia de anul viitor: experienta si entuziasmul sunt ingredientele pentru succes`, a spus Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea a precizat ca `in ceeea ce ma priveste stiti ca ma tin de cuvant. Am ales ceea ce era corect si nu ceea ce era avantajos. Si am facut acest lucru pentru ca eu cred in parteneriatul dintre PSD si UNPR. PSD si UNPR impreuna inseamna mai mult decat ar insemna separarea. Cred sincer ca Romania are nevoie de experienta si profesionalismul si corectitudinea de caare am dat dovada impreuna`.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *