Skip to content
Politică

Gabriel Oprea, martor într-un dosar de CORUPȚIE

vice.com

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost audiat ca martor într-un dosar de corupție.

Astfel, acesta s-a prezentat astăzi la Curtea de Apel Bucureşti unde este citat ca martor în dosarul de corupţie al fostului său coleg de partid, fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu, caz în care este implicată şi nepoata sa, Loredana Radu.

Gabriel Oprea este în sala de judecată şi aşteapă începerea procesului.  Potrivit actelor de la dosar, fostul edil, Neculai Onţanu,  ar fi primit mită două terenuri, cel de 1.000 de metri pătraţi, prin intermediul Loredanei Radu (foto), nepoata lui Gabriel Oprea, şi unul de 500 de metri pătraţi, prin intermediul unei alte persoane, Aurel Radu. În schimb, Onţanu ar fi facilitat procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 de metri pătraţi pe raza Sectorului 2.

Fostul primar nu a vrut să dea declaraţii la DNA în legătură cu toate aceste acuzaţii şi nici cu privire la faptul că în acte, terenul de 1.000 de metri pătraţi a ajuns direct de la intermediarii lui Dobrescu şi Borcea la Loredana Radu, în baza unui aranjament care ar fi fost făcut cu acordul lui Onţanu, informează Adevărul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *