Skip to content
Politică

Gabriel Oprea: Am votat pentru progresul Romaniei

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost printre primii politicieni care s-au prezentat la sectia de vot pentru a-si exprima optiunea pentru Presedintele Romaniei, subliniind ca a votat pentru progresul Romaniei. Acesta s-a deplasat apoi la centrul operational de comanda, pentru monitorizarea alegerilor si pentru a se asigura de buna functionare a structurilor MAI.

„Am votat pentru progresul Romaniei. De aici plec direct la MAI, la centrul operational de comanda, unde eu si colegii mei din conducerea MAI monitorizam alegerile de astazi din Romania. Avem aproximativ 60 de mii de colegi in teren, ma refer la politisti, politisti de frontiera, jandarmi, pompieri, care isi vor face datoria, ca si pana acum, in asa fel incat alegerile sa reflecte dorinta romanilor de astazi, sa se respecte legea, ordinea publica si siguranta cetatenilor. Nici nu se poate altfel.

Romania e un stat membru NATO, membru al UE. Vedeti si dumneavoastra, intr-o perioada in care in regiune sunt riscuri, amenintari, crize, Romania genereaza securitate si stabilitate. Suntem respectati de partenerii nostri internationali”, a spus Gabriel Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *