Skip to content
Politică

Gabriel Sandu nu se lasă: împinge scandalul Microsoft până în SUA

Fost ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, nu se lasă și sesizează Departamentul de Justiție al SUA, nemulțumit de cum au mers lucrurile la DNA, în urma denunțului său.

Citiți și Fost ministru, denunț devastator: ambasadori, politicieni și oameni de afaceri, implicați

„Probabil că elementele esențiale, cele mai importante, nu sunt cele legate de faptul că politicienii au furat această țară și că mulți ar putea fi acuzați de trădare. Asta o știm de foarte multă vreme. Într-unul din dosare, Microsoft II, a fost enumerare destul de precisă din partea domnului Cocoș a sumei de bani și a destinației banilor și felul cum au fost folosiți în campania electorală din 2009. Lucrurile nu sunt noi. Elementele cheie sunt două: faptul că se vorbește despre o responsabilitate penală pentru gigantul Microsoft, care ar fi în spatele întregului sistem care a pus la cale de-a lungul mai multor guvernări. Asta este probabil una dintre cele mai interesante aspecte, iar din punct de vedere politic, cel mai important fapt al denunțului este că se vorbește cu subiect și predicat despre ambasadori care veneau și făceau trafic de influență în sediul Guvernului”, a declarat la Antena 3 avocatul lui Gabriel Sandu.

Amintim că Gabriel Sandu a depus o plângere la DNA în care explică modul în care s-a desfăşurat „afacerea Microsoft”, în cadrul documentului făcând referiri la Florian Coldea, ambasadori ai Statelor Unite ale Americii şi Germaniei, dar şi la Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea sau Sebastian Ghiţă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *