Skip to content
Politică

Gabriela Firea a semnat pentru Referendumul de demitere a primăriţei Clotilde Armand

Inquam Photos/George Calin

Senatoarea PSD Gabriela Firea a anunţat că a semnat miercuri pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1 Clotilde Armand. Ea a precizat că principalul motiv a fost dezinteresul edilului faţă de cetăţeni.

Am tot aşteptat un anunţ oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la sectorul 1, dar acesta se amână.. se tot amână…viaţa oamenilor din Bucureşti se trăieşte azi, aici, nu putem amână la nesfârşit acţiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem!

E un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la sectorul 1! Aşa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul fata de cetăţeni! Felul în care arată acum sectorul, la 10 luni de mandat! Lipsa de finanţare pentru spitale, dezinteresul pentru scoli, mizeria, mirosurile pestilenţiale, gropile, şobolanii, ţânţarii, parcurile abandonate, problemele cu apa calda la centrala administrata de primăria sectorului 1.

Un om ajuns primar prin frauda care, în plus, îşi bate zilnic joc de bucureşteni, inventând diverse poveşti şi războaie! Doamna în cauză se luptă, de fapt, cu cetăţenii sectorului 1! Cu viaţa lor a carei calitate a scăzut!!Restul e propagandă!

De peste 20 de ani am buletin de Bucureşti – sectorul 1. Ce se întâmplă acum, este fară precedent! Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituţii publice, obiective turistice – Sectorul 1-, este în paragina!”, a scris Gabriela Firea, miercuri pe Facebook.

Ea i-a invitat pe bucureşteni să semneze referendumul pentru demiterea primarului Sectorului 1. „Îi invit pe cetăţenii sectorului 1 să vina să semneze în număr cât mai mare pentru demiterea primarului incompetent şi cocoţat în funcţie prin furt! (Sediul PSD Bucureşti şi Sectorul 1 – strada Ion Ionescu de la Brad, nr 1, Sector 1). Să plece acasă cei care i-au minţit pe oameni, cei care au demonstrat că nu le pasă de problemele lor!”, a conchis Firea.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat recent că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *