Skip to content
Politică

Gabriela Firea acuză mişmaşurile lui Răzvan Sava. Numiri dubioase pe bandă rulantă în PMB: de la Poliţia Locală la Cimitire

Gabriela Firea (candidatul PSD la Primăria Capitalei) acuză mişmaşurile edilului general interimar Răzvan Sava, în ceea ce priveşte diverse numiri dubioase făcute, pe bandă rulantă, în PMB: de la Poliţia Locală la Cimitire şi Crematorii.

Într-un comunicat trimis, marţi, PSnews.ro, Firea îl acuză pe PNL-istul Sava că politizează administraţia locală cu puţin timp înaintea alegerilor, numind diverşi directori în funcţii-cheie.

Redăm mai jos comunicatul integral al Gabrielei Firea:

„În total dispreț față de opțiunile cetățenilor care vor fi exprimate prin vot pe data de 5 iunie, actualul primar general interimar a declanșat, în ultima lună de mandat, o ofensivă fără precedent pentru a numi pe post, prin concurs, majoritatea directorilor din structurile Primăriei. În cazul în care acest demers va fi dus la bun sfârșit, viitorul primar general va trebui să-și pună în aplicare programul cu oameni instalați în poziții executive de către un candidat pentru o primărie de sector, cu sprijinul sau dezinteresul manifestat de un Consiliu General ai cărui cei mai mulți dintre membri nu vor mai fi în funcții după alegeri.

 

«Calendarul competițional» imaginat și pus în practică de primarul general interimar este următorul:

– La Administratia Strazilor a fost numit prin concurs un nou director.

– La Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor a fost organizat concurs pentru ocuparea funcției de director general. Concursul a fost câstigat de directorul care era in functie.

– Consiliul General, la initiațiva lui Răzvan Sava, a aprobat o hotărâre de Consiliu prin care s-a înființat un post de director general adjunct, în cadrul Administrației Străzilor.

– 5 mai – a fost organizat concurs pentru postul de director executiv al Direcției Management Proiecte și Finanțări Externe.

– 5 mai – a avut loc concursul pentru funcția de director executiv  al Direcției Integrare Străini și Diversitate.

– 10 mai – Concurs pentru postul de director general adjunct al Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București

– 16 mai – Concurs  pentru postul de director executiv al Direcției Transporturi, Drumuri și Sistematizarea Circulației

– 17 mai – Concurs  pentru postul de director al Centrului de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru copii și tineri PROEDUS

– 24 mai – Concurs  pentru funcția de director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale

– 24 mai – concurs pentru funcția de direcor al Administrației Monumentelor și Patrimoniului Turistic (confirmarea pe post a directorului interimar numit de primarul interimar)

– 24 mai – Concurs pentru postul de director al Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane

– 6 iunie – Concurs pentru funcțiile de director executiv și șef serviciu în cadrul Corpului de Control al primarului general”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *