Skip to content
Alegeri

Gabriela Firea: Am votat cu gândul că noul parlament va impune Guvernului să respecte legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte pensiile şi alocaţiile pentru copii

PS News

Prim-vicepreşedntele PSD Gabriela Firea a votat duminică, la alegerile parlamentare, cu gândul că noul parlament va impune Guvernului să respecte legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte pensiile şi alocaţiile pentru copii.

Am votat cu gândul că noul parlament va impune Guvernului să respecte legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte pensiile şi alocaţiile pentru copii. Am votat cu gândul la bucureştenii mei dragi”, a afirmat fostul primar al Capitalei.

Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi duminică, începând cu ora 7:00, în cele 18.802 de secţii de votare organizate în ţară pentru alegerile parlamentare, procesul de votare urmând să se încheie la ora 21:00. În străinătate votul a început deja de vineri, de la ora 20:00 ora României, desfăşurându-se pe durata a două zile. Românii sunt chemaţi la urne pentru a alege 136 de senatori şi 329 de deputaţi, poziţii la care aspiră 7.136 de candidaţi – 4.659 la Camera Deputaţilor şi 2.477 la Senat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *