Skip to content
Politică

Gabriela Firea amenințată din cauza subiectului adopţiilor în legătură cu Klaus Iohannis

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, într-o intervenție la România TV, că a primit injurii şi ameninţări din cauză că a abordat subiectul adopţiilor în care Klaus Iohannis şi soţia sa ar fi fost implicaţi la începutul anilor 1990.

Firea a subliniat că ameninţările primite „de la comunicatori ACL” au vizat-o atât pe ea, cât şi pe membrii familiei sale, însă a refuzat să indice persoane.

„Acum două săptămâni am încercat să readuc în atenţia opiniei publice subiectul adopţiilor, în speranţa că românii vor primi un răspuns de la dl. Klaus Iohannis în legătură cu implicarea sa şi a soţiei sale în aceste adopţii cel puţin dubioase. În loc de răspunsuri, au urmat injurii la adresa mea – nu de la domnia sa, ci de la comunicatori ACL – a familiei mele şi a fiului meu. Exact ca în cazul când, în calitate de comunicator al Comisiei Nana, în loc să se răspundă pe fond de către dl. preşedinte, am fost ameninţată că n-o să-mi mai găsesc soţul acasă. Văd că domnul Iohannis îl imită foarte mult pe dl. Băsescu. Au fost foarte multe injurii şi ameninţări că dacă mai vorbesc despre acest caz nu îmi va fi bine”, a declarat Gabriela Firea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *