Skip to content
Politică

Gabriela Firea: Andreea Moldovan să facă o oră de sport cu masca pe față şi apoi să explice decizia

PS News
" "

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, critică decizia Ministerului Sănătăţii de a impune obligativitatea purtării măştilor de către elevi la orele de educaţie fizică, afirmând că ţi recomandă secretarului de stat Andreea Moldovan să facă o probă în acest sens după care să explice decizia.

Mascā la ora de sport pentru copii??Cum fac unii politicieni ajunsi la putere fārā competente, tot felul de declaratii stupide. Una dintre acestea este cea a secretarului de stat, Andreea Moldovan, privind obligativitatea purtării măștii de cātre copii, la orele de sport. Si vād cā insistā pe idee!

" "
" "

Înainte de a face astfel de recomandări, cei de la Ministerul Sănătății ar trebui să se informeze în primul rând de la Organizația Mondială a Sănătății și nu din unele “studii” la care fac referire fără a indica sursele. Sau din capul lor!”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea afirmă că Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu recomandă masca în timpul efortului fizic:

OMS nu recomandă masca în activitățile sportive! Dimpotrivă, consideră că masca este contraindicată în timpul acestor activități, întrucât se umezește rapid și devine un receptor de viruși și bacterii ce pot genera alte boli infecțioase.

O invităm pe doamna secretar de stat Moldovan să facă o oră de sport cu masca pe față și abia după aceea să vină să ne explice cum și de ce trebuie să facă sport copiii, cu masca pe figură.

Doamne, mare ti-e grādina!

#IncompetentaLaGuvernare

#NuLePasāDeOameni

#JunglaDeDreapta

#HabarnistiÎnFunctiiCheie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *