Skip to content
Politică

Gabriela Firea, anunț important privind cheltuielile publice

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, declară că va „transparentiza total cheltuielile publice, astfel încât în fiecare moment cetăţenii vor putea vedea cui i-a fost încredinţată o lucrare”.

Locuitorii din Bucureşti nu ştiu pe ce s-au cheltuit până acum banii! Voi transparentiza total cheltuielile publice, astfel încât în fiecare moment cetăţenii vor putea vedea cui i-a fost incredintata o lucrare, câţi bani costă, care este termenul de execuţie, cine e responsabil de întârziere şi ce penalităţi plăteşte.
Birocratia este un flagel al societatii noastre. Ne luptam cu ea, ca cetateni, de prea mult timp! A venit momentul sa nu mai pierdem timp pretios cu o birocratie inflexibila, pentru oameni! Apreciez declaratia însărcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA, domnul Dean Thompson: „Pentru a-şi îmbunătăţi mediul de afaceri, România trebuie să-şi simplifice procesul birocratic”
Pe lista mea de priorităţi se află reformarea sistemului de achiziții publice, prin creş̦terea transparenței și reducerea risipei în Primăria Municipiului Bucureşti.„, se arata in comunicatul trimis de Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *