Skip to content
Politică

Gabriela Firea anunţă şedinţă extraordinară pentru preluarea a 4 spitale de către PMB după ce Clotilde Armand le-a tăiat finanţarea

PS News

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că membrii Consiliului General se vor reuni în şedinţă extraordinară pentru preluarea de către Primăria Capitalei a celor 4 spitale din Sectorul 1, cărora primarul USR Clotilde Armand le-a tăiat finanţarea.

Salvam spitalele din Sectorul 1! Sedinta extraordinara de Consiliu General azi, pentru preluarea la Primaria Capitalei a celor 4 spitale din sectorul 1 carora li s-a taiat finantarea de catre primarul dreptei unite din sectorul 1.

Convocarea a fost facuta la solicitarea colegilor mei consilieri generali social – democrati, deoarece, desi au depus in timp util proiectul, noul primar general – tot al dreptei unite impotriva oamenilor -, a refuzat abuziv sa-l introduca pe ordinea de zi a sedintei ordinare de vineri. Cand el are alta treaba, decat sa salveze aceste spitale importante!”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea speră ca proiectul PSD să fie votat şi de ceilalţi membri ai Consiliului General:

Vrea sa inchida toate santierele publice si private din Capitala, scazand calitatea vietii si ingrosand randul somerilor!

Acesta este “noul” lor Bucuresti! Speram ca doamnele si domnii consilieri generali PNL si USR vor participa azi la sedinta si vor vota proiectul nostru, prin care cele 4 spitale sunt preluate in administrarea Primariei Capitalei, a Consiliului General, prin Administratia Spitalelor.

Daca vor fugi de raspundere, asa cum au procedat si colegii lor de la sectorul 1, nu vor dovedi altceva decat dispret fata de cetateni si faptul ca au mintit in campanie : sanatatea oamenilor nu este pentru ei o prioritate.

A spus-o cu subiect si predicat Dl. Cîțu. Dar el e un premier trecator – o trista figura in galeria premierilor români.

Însa, partidele, mai ales PNL, mai vor sa vina in fata românilor si sa ceara voturi.

#NuLePasaDeOameni #JunglaDrepteiUnite #SedintaExtraordinara #SalvamSpitalele”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *