Skip to content
Politică

Gabriela Firea, anunţuri-cheie pentru bucureșteni

Duminica seară, în platoul postului de televiziune Romania TV, a fost invitată primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a făcut o serie de anunțuri-cheie.
Astfel, Firea a declarat că a fost constituit un dispecerat comun între ELCEN, care aparţine Ministerului Energiei, şi RADET, regie subordonată Primăriei Capitalei.

„Pentru prima dată am reuşit să constituim un dispecerat comun între ELCEN care aparţine de Ministerul Energiei deci de Guvern şi RADET care este o regie în subordinea Primăriei Capitalei. Prin acest dispecerat comun, în premieră cele două entităţi economice ale statului îşi reglează reparaţiile şi reviziile. (…) În premieră aceste lucrări se fac după o strategie”, a afirmat edilul.

Gabriela Firea a precizat că plata subvenţiei a fost făcută la zi şi că în această iarnă nu va fi niciun fel de problemă cu furnizarea apei calde şi nici cu cea a căldurii.

„De asemenea, tot în premieră, am reuşit să fim la zi cu plata subvenţiei. Am găsit-o neplătită din martie, suntem la zi cu plata subvenţiei şi am reuşit să deblocăm şi contul care avea poprire, contul RADET, din partea ELCEN, bineînţeles prin dialog, prin implicare astfel încât să nu fie niciun fel de problemă la iarnă nici cu furnizarea apei calde şi nici a căldurii”, a spus Firea.

Referitor la o eventuală candidatură la funcția de președinte PSD, primarul Capitalei a susținut: „Cred că este suficient să fiu vicepreședinte PSD, nu îmi doresc să fiu președinte PSD”, a declarat Firea.

 

 

Sursa foto www.libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *