Skip to content
Politică

Gabriela Firea, atac dur la Guvern şi Nicuşor Dan: Obraz gros şi sfidare faţă de români

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat un atac dur la adresa Guvernului şi a lui Nicuşor Dan.

Ea afirmă într-o postare pe contul său de Facebook că prefectul demis Gheorghe Cojanu  a fost avansat de premier, iar despre Nicuşor Dan spune  promite în continuare ”lapte şi miere”.

Obraz gros şi sfidare fatā de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumpărături”, când Bucureştiul intra în scenariul roşu a fost aseară târziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu în concediu, libere, recuperări, “punţi” şi abulic în zilele “cu prezenţa fizică” la birou, trebuia recuperat pe un post cald şi bine plătit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce contează incompetenţa crasă?”, a scris Firea pe Facebook.

Firea s-a îndreptat appoi către succesorul său la Primăria Capitalei:  “Va fi o iarnă grea”. Promisiunea era fermă : apă caldă şi căldură imediat, pentru că îl “sustine” cu bani şi alte resurse guvernul PNL. “Vom face testare în Bucureşti”. E începută din martie dar el nu era pe fază.  Şi DSP-ului i s-au oferit sediu şi personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e incā sefā fina doamnei Anisie. Mandrā şi ea de isprăvile ei : sā suni zile în şir la DSP şi să nu te bage nimeni în seamă, e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!  “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el în campanie că toţi banii tăiaţi de la Capitală în mandatul lui, din răzbunare politică faţă de mine, se întorc cu vârf şi îndesat, dacă vine Plicuşor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Aşa-i că e mai greu cu faptele, decât cu vorbele?”.

 

1 comentariu la “Gabriela Firea, atac dur la Guvern şi Nicuşor Dan: Obraz gros şi sfidare faţă de români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *