Skip to content
Politică

Gabriela Firea, atac virulent la adresa Guvernului Orban: Moţiunea de cenzură este obligatorie într-un climat marcat de incompetenţă şi rea-voinţă 

Inquam Photos/George Calin

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuză Guvernul că nu reușește să asigure nimic pentru elevi, la începerea școlii. Într-un mesaj postat pe Facebook, Firea consideră că PNL și-a răsplătit prietenii politici, de aceea nu sunt bani pentru nimic, iar în aceste condiții moțiunea de cenzură devine o necesitate.

Unde sunt banii romanilor? Ni se spune ca nu sunt nici pentru dublarea alocatii, nici pentru cresterea pensiilor, nici pentru tablete si masti necesare copiilor. De ce trebuie sa stam cu mana intinsa, cand contribuim cel mai mult la bugetul tarii? Banii s-au evaporat pe achizitii luxoase si despagubiri pentru prietenii politici. Aceasta lipsa de respect fata de oameni trebuie sa inceteze!

Unde sunt banii romanilor? Ni se spune ca nu sunt nici pentru dublarea alocatii, nici pentru cresterea pensiilor, nici…

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 24 august 2020

Motiunea de cenzura este nu doar necesara ci chiar obligatorie intr-un astfel de climat marcat de incompetenta si rea-vointa! Sunt convinsa ca parlamentarii vor vota in numar mare motiunea, dovedind intelegere fata de nevoile si grijile romanilor!”, scrie Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *