Skip to content
Alegeri locale 2020

Gabriela Firea bate în retragere: Anunţ că nu mai candidez la Primăria Capitalei dacă domnii de pe centru-stânga au un scor în sondaje mai mare decât mine

Inquam Photos/Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că nu va mai candida pentru un nou mandat dacă alţi reprezentanţi ai stângii (PSD, Pro România) stau mai bine în sondaje. Susținută de PSD, Firea vrea să câștige al doilea mandat la Primăria Bucureşti.

Eu în această seară în faţa dvs. anunţ că nu mai candidez la Primăria Capitalei dacă domnii de pe centru-stânga au un scor în sondaje mai mare decât mine. Dar în toate sondajele, eu şi domnul preşedinte Iohannis suntem pe primul loc la încredere. Eu nu mă ţin de scaun, îmi văd de viaţa mea. Nu aş vrea să se înţeleagă că sunt supărată pentru că PSD nua ştiut să negocieze mai bine cu domnul Ponta. Dacă o alianţă de stânga găseşte un candidat mai bun decât mine, eu mă retrag. Nu am un orgoliu atât de mare încât să pun interesul meu deasupra interesului echipei„, a declarat Firea, la Antena 3.

Gabriela Firea a criticat declaraţiile referitoare la o posibilă candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei. „Transmitem semnale confuze către cetăţeni, pentru că ne percep pe noi (Gabriela Firea şi Victor Ponta, n.r.) din aceeaşi zonă de stânga. Dacă noi venim acum toţi şi anunţăm că vrem să candidăm toţi, facem un bine simpatizanţilor noştri? De fapt noi ce determinăm în aceste zile tumultoase? Un avantaj pentru candidatul anunţat de PNL. Noi ce demonstrăm susţinătorilor noştri şi celor nehotărâţi? Avem atâta aroganţă, avem atâta sufienţă, suntem atât de trufaşi încât să nu reuşim să ne înţelegem să avem candidatul cel mai bine plasat? Toate sondajele arată că actualul primar general este cel mai bine cotat„, a mai precizat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *