Skip to content
București Știri locale

Gabriela Firea: Bucureştenii vor avea căldură. Nu se iau sume de la sănătate pentru concerte, sunt manipulări

Inquam Photos / Ilona Andrei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat într-o conferinţă de presă faptul că deşi RADET este în faliment, bucureştenii vor avea căldură. Firea spune că problemele vin din nordul Capitalei, unde nu există CET-uri.

”Să nu uităm  faptul că au dispărut 4 CET-uri. Cele din Titan sau Pipera, de exemplu. Astfel, trebuie să transportăm agentul termic din sud spre nord iar aici sunt cele mai mari pierderi”, a explicat Firea.

”Oricum indiferent de decizia privind falimentul noi avem asigurat agentul termic pentru iarnă, astfel că bucureştenii vor avea căldură.Activitatea RADET va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica ”, a spus Firea.

Aceasta a comentat şi acuzaţiile privind faptul că la rectificarea bugetară va lua bani de la sănătate pentru activităţi artistice. ”Nu este adevărat. Sunt manipulări. Sumele de la sănătate care se dau pentru achiziţii de aparatură sau investiţii sunt acolo. Erau sume pentru consumabile dar managerii de spital le au deja pe stoc”, a explicat Firea, potrivit Adevărul.

1 comentariu la “Gabriela Firea: Bucureştenii vor avea căldură. Nu se iau sume de la sănătate pentru concerte, sunt manipulări

  1. Cum explică doamna Firea că în sectorul 6 București DIRECȚIA de Taxe și Impozite Locale se impune un impozit pe o suprafață cu mult mai mare a unui apartament.În cazul subsemnatului am fost impozitat pentru o suprafață de 110,80 mp față de 79,14 mp înscris în actul de proprietate.Dosarul 35/viii/1/2018 a fost închis de procurorul șef secție ROMULUS -DAN VARGA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *