Skip to content
Politică

Gabriela Firea caracterizeză moțiunea de cenzură: „Exercițiul de demagogie al liberalilor a eșuat lamentabil”

Într-un comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat Gabriela Firea a caracterizat atât moțiunea respinsă vineri, cât și pe cea promisă de liberali în toamnă ca „mult zgomot pentru nimic”, catalogându-le drept „hilare”.

Redăm în intregime comunicatul de presă:

Exercitiul de demagogie al liberalilor a esuat lamentabil

Desi a fost semnata de 214 parlamentari, motiunea de cenzura a Opozitiei nu a primit decat 194 de voturi in plenul Parlamentului, din cele 278 cate ar fi fost necesare pentru a fi adoptata. Un esec pe cat de previzibil pe atat de lamentabil!
Cu toate declaratiile belicoase si arogante ale liderilor noului PDL, motiunea nu numai ca n-a fost votata masiv de parlamentari din actuala majoritate, dar nu a fost votata nici macar de toti membrii Opozitiei, ceea ce arata ca nici macar initiatorii n-au crezut in consistenta acuzatiilor aduse guvernului, folosindu-se de aceasta procedura exclusiv pentru a da impresia de activitate.
Sau poate ca din graba de a se sincroniza cu actiunile altor puteri din stat, au incropit la repezeala o motiune pe un subiect – legislatia electorala – care nu intra in atributiile guvernului, ci ale comisiei parlamentare de specialitate, condusa de un membru PNL!
Caracterizate perfect de sintagma „mult zgomot pentru nimic”, atat motiunea de cenzura respinsa azi, cat si cea cu care liderii noului PDL ne ameninta ca o vor depune la toamna ar putea fi catalogate drept hilare, daca nu ar arata o realitate trista, aceea a unui partid care a resapat toate figurile odioase ale unei guvernari detestate de intreaga populatie a Romaniei si ravneste sa ia locul, prin orice mijloace, unui guvern ale carui rezultate sunt foarte greu de contestat de catre orice om de buna credinta.”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *