Skip to content
Politică

Gabriela Firea cere demisia Ralucăi Turcan: Ce părere aveți, domnule Cîțu? Tolerați această nouă discriminare a românilor?

Inquam Photos / George Călin
" "

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a criticat atitudinea ministrului Muncii, Raluca Turcan, care a participat la o petrecere fără mască de protecţie, motivând apoi prin faptul că efectuase un test antigen, și cere demisia ministrului Muncii. Firea spune că, în timp ce românii sunt număraţi “ca pe vite în biserici”, regulile impuse de autorităţi sunt sfidate de către reprezentanţi de marcă ai statului.

Au lăsat mii de oameni fără loc de muncă, au distrus cultura, au îngropat industria ospitalității, ne verifică și ne numără ca pe vite în biserici, la slujbe, înmormântări, botezuri sau cununii, ne amenință că ne amendează dacă mergem la slujba de Înviere!

" "
" "

Cel mai grav : au distrus o generație de copii cu deciziile aberante de a închide toate școlile, în loc să testeze gratuit și des pentru a izola doar cazurile pozitive!

Iar acum vin cu nonșalanță și ne transmit că am fost toți niște fraieri că i-am ascultat, că le-am permis să ne intimideze și să ne blocheze în case, distrugându-ne viața și economia!

Prin vocea doamnei Turcan – încă ministru al Muncii -, aflăm că ea a participat la petreceri și la alte activități fără mască și distanțare, pentru că cei prezenți AU FĂCUT TESTE RAPIDE ANTIGEN!

Cuuumm!??? Doar voi aveți voie??? Ceilalți cetațeni, nu?? Elevii și profesorii nu au voie să facă teste rapide, pentru a merge la școală normal?

Cei care au evenimente în familie nu pot proceda la fel? Teatrele, cinematografele, restaurantele, locurile de joacă pentru copii, concertele etc nu pot reveni la o activitate – fie și restrânsă -, asigurând testare rapidă și simplă din salivă?

Cât de nemernici sunt cei de la guvernarea de dreapta?? Impuneți reguli haotice și aberante pentru cetățenii simpli iar pentru mărimile voastre stabiliți ad-hoc alte reguli?

Mai suple, mai prietenoase? Să vă fie rușine! Dl Cîțu? Dl Orban? Dl Iohannis? Ce părere aveți? Tolerați această nouă discriminare a românilor? Doamna Turcan mai este ministru??? #SfidareaRomânilor #TupeulDeDreapta #ReguliDoarPentruPopor #AroganțaLaGuvernare”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *