Skip to content
Alegeri

Gabriela Firea: Chiar nu aş vrea să vorbim despre un eşec. Dacă, Doamne fereşte, vom pierde, scorul va fi foarte bun pentru PSD şi candidatul nostru

Inquam Photos / George Calin

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, susţine că nu doreşte să vorbească despre un eşec al PSD, arătând că au mai fost situaţii în care rezultatele finale de la BEC au fost diferite de cele ale sondajelor de tip exit poll. ”Chiar nu aş vrea să vorbim despre un eşec. Dacă, Doamne fereşte, vom pierde, scorul va fi foarte bun pentru PSD şi candidatul nostru” , a declarat Firea, duminică seară, potrivit news.ro.

”Nu aş vrea să vorbim despre un eşec. Chiar nu aş vrea să vorbim despre un eşec. Cu siguranţă că am speranţe foarte mari că vom câştiga, sau, Doamne Fereşte, dacă vom pierde, scorul va fi foarte bun pentru PSD şi candidatul nostru. (…) Eu cred că este înţelept şi corect în primul rând să aşteptăm rezultatul de la Biroul Electoral Central, pentru că, aşa cum ştiţi, au mai fost surprize în România când exit-poll-urile anunţau un preşedinte şi dimineaţă nu mai aera acel preşedinte”, a declarat Gabriela Firea, duminică seară, înainte de închiderea secţiilor de votare.

Întrebată ce se va întâmpla cu acei lideri de filiale care nu ating scorul electoral de 50% plus unu, Firea a spus că nu ar fi corect să vorbească ea despre acest subiect.

Întrebată cine va prelua conducerea partidului, primarul general al Capitalei mai spune că la PSD ”toate posturile” din conducere sunt ”ocupate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *