Skip to content
Politică

Gabriela Firea, de Ziua Naţională: Îți mulțumesc România pentru mamele românce care își cresc copiii în credință și în iubire de țară

captura video

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României, în care a mulţumit ţării care i-a dat pe Eminescu, Enescu sau Brâncuşi, dar şi pentru mamele care îşi cresc copiii în credinţă.

De ziua națională îți mulțumesc România pentru mamele românce care își cresc copiii în credință și în iubire de țară, pentru toți bărbații bravi ai acestei țări. Îți mulțumesc România pentru că ni i-ai dăruit pe Eminescu, Enescu și Brâncuși. Îți mulțumesc România pentru toate mănăstirile și schiturile din regiunile istorice ale țării noastre, îți mulțumesc dragă Românie pentru limba frumoasă, pentru literatură, pentru iubire, pentru românii care au atât de multă ospitalitate, pentru toți cei care ne trec pragul. De ziua națională, dragi români, vă doresc multă sănătate, credință, iubire, pace, liniște și înțelegere în familie! Doamne ajută!”, a transmis Firea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *