Skip to content
București Politică Societate

Gabriela Firea, despre conflictul cu PSD: S-a dat un semnal!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a lămurit aspectele conflictului iscat între ea şi reprezentanții Guvernului și ai partidului de guvernământ.

După opt luni de zile de colaborare pe care o pot numi aproape inexistentă între mine și reprezentanții Guvernului și ai partidului de guvernământ cred că s-a dat un semnal în legătură cu faptul că oamenii nu trebuie să sufere din cauza unor conflicte personale sau politice”, a spus Gabriela Firea, marți seară, la Antena 3.

Cetățenii acestei țări nu trebuie să fie privați de dezvoltare oriunde s-ar afla. Orice om de bună credință care ne privește în acest moment poate fi de acord cu mine că o primărie, oricât ar fi de mare, nu are resursele financiare de personal și chiar legislative pentru a realiza multitudinea de probleme cu care se confruntă o metropolă.

În București, oficial suntem 2,2 milioane, neoficial este vorba de peste patru milioane de cetățeni.

Pentru acești cetățeni avem toți datoria să ne înfrângem anumite sentimente sau resentimente și să luptăm până la ultima picătură pentru a le face viața mai bună”, a adăugat ea.

Am ridicat o multitudine de probleme nu pentru a mă pune pe mine în evidență. Timpul mi-a dat dreptate în sensul că s-a dovedit că eu nu am solicitat funcții, nu am cerut absolut nimic pentru mine. Tot ce am solicitat a fost strict pentru a ne ține de cuvânt, deoarece orice program electoral în alegeri este o sumă de idei atât din partea candidatului cât și a colegilor”, a mai spus Firea, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Gabriela Firea a precizat că o colaborare mai bună cu ministerele ar fi condus la soluţionarea mai multor probleme din Capitală: “Sunt de acord că sunt multe lucruri de făcut. Sunt total de acord că dacă am fi avut o mai bună colaborare între Primăria Capitalei și ministere multe dintre proiecte ar fi fost accelerate

Accept toate criticile la adresa mea, doar dacă punem o oglindă a realității și asupra activității celorlalți miniștri ai Transporturilor, primari, consilieri generali și așa mai departe. Este simplu să arunci cu vinovăția, este mai complicat să vii cu soluții”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *